Bij Tjill krijg je altijd scherpe prijzen.

Kantoor

Kantoorartikelen bestellen kan ook chill zijn. Bij Tjill.nl kun je snel en eenvoudig al je kantoorartikelen en meer bestellen. Niet alleen voor een perforator of toner kun je bij ons terecht, maar we hebben ook al je facilitaire producten. Dus voor je thee en frisdrank hoef je ook de deur niet meer uit. Als je voor 17:00 uur besteld, dan word je bestelling dezelfde dag nog verzonden en normaal gesproken de volgende werkdag geleverd.

 

Mocht je een vraag hebben over een product, dan staat een team van ervaren specialisten voor je klaar. Dankzij jarenlange ervaring hebben we op de meeste vragen een antwoord. Onze service gaat verder dan alleen maar een product leveren. Bestel je bij Tjill.nl dan grijp je nooit mis. Bij alle kantoorartikelen staat op de site vermeld of het op voorraad is, dan heb je gelijk inzicht over de levertijd van je perforator of ladekast. Ons volledige assortiment van kantoorartikelen staat online. Zoek je een specifiek product, neem dan contact met ons op en wij gaan je verder helpen.

 

Wil je zakelijk bij Tjill kantoorartikelen bestellen? Dat kan zeker. Vraag een zakelijk account aan en na een creditcheck ontvang je van ons je zakelijke account. Met dit zakelijk account kun je zelf verschillende instellingen regelen zoals bestellen per afdeling, een verzamelfactuur instellen en nog veel meer.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.