Bij Tjill krijg je altijd scherpe prijzen.

Over ons

 

Alles voor huis, tuin en kantoor.

Tjill.nl is ontstaan om alles wat je in huis, tuin en kantoor nodig hebt, binnen handbereik te hebben. We hebben veel ervaring in zowel de kantoorbranche als in de Doe Het Zelf markt. Daarnaast hebben we ook al jarenlange ervaring via de online verkoop van producten. Deze combinatie maakt dat we gekozen hebben om Tjill.nl op richten. Ons assortiment hebben we zo breed mogelijk ingedeeld met voornamelijk A-merken. Natuurlijk zijn we altijd opzoek om jullie het beste te bieden en zijn we altijd op zoek naar nieuw producten die jullie huis, tuin of kantoor een beter plek kan maken om te verblijven. Om ons steentje bij te dragen aan een gezond milieu hebben veel van onze producten een ecologisch keurmerk of worden op milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Met onze producten kun je van je huis, tuin of kantoor snel en gemakkelijk je thuis maken.

Onze medewerkers helpen je graag om tot de juiste keuze te komen. We hebben het zoeken naar en vergelijken van producten zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Heb je toch hulp nodig? Laat het ons weten. We zijn iedere dag in de weer om je de beste service en kwaliteit te bieden. Dit doen we met een duidelijk doel voor ogen, maar we vergeten zeker niet om plezier te hebben. Het doel dat we voor ogen hebben is om het je zo aangenaam mogelijk te maken thuis, in je tuin of op kantoor. 

Natuurlijk is het ook belangrijk dat je na aankoop nog tevreden bent. Mocht er toch iets niet helemaal naar wens zijn,dan doen wij er alles aan om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen. Heb je andere vragen of een suggestie, dan kun je ons ook mailen op [email protected] of bellen op:085-7600259

Geniet van je shopervaring.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.